Sound very faint after PC move

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

leozeo

Thread Starter
Joined
Aug 2, 2004
Messages
31
PC Dell Dimension 9150
Windows XP SP3 home edition

Moved the PC the other dau and all went blank.
After switching on and off all started finctioning ok except for sound. Very faint and crackly at the highest volume.
I am connected to the 5.1 Dell speaker system.
Have checked that all volume leves are up, sound card Creative SB X fi is working and drivers are current, no issues indicated in Device manager.
Have also checked that the speakers are connected exactly as advised by Dell. Recoonected everything and even restored the system to previous date but alas without success.
Plugging in a headphone at the front works fine but speakers don't.
Can anyone out there provide guidance as to how I can possible resolve this issue?
Thanks for taking the time to read my issue.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top