sounds and audio devices..

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bossins10

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2003
Messages
2
xp home= iv lost my scheme(sound) when windows starts up or

shuts down.iv redone the windows default (sound) have all the clicks but no startup windows music ,what im i doin wrong?
Have not any shut down either.
 
Joined
Sep 16, 2002
Messages
1,157
Hi

Go to:
Sounds and Audio Devices Control Panel -> Sounds tab
Under Sound Scheme, select "Windows Default" from the drop-down menu.
Now scroll down the "Program Events" list below, and hi-lite:
Start Windows
From the "Sounds" list below this, select:
Windows XP Startup.wav

Click the little [>] arrow box on the right just to confirm that the .wav file plays ok.

Repeat for:
Exit Windows
Select: Windows XP Shutdown.wav

Good luck :)
 

bossins10

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2003
Messages
2
to the egg my thanks .that was where ive been ,however discovered that the start and log off sound is lost for some reason BUT im useing another sound and it works..It was all a sucess>thanks bossins10
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top