1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

speakers and subwoofer

Discussion in 'Hardware' started by qdpeye, Oct 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. qdpeye

    qdpeye Thread Starter

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    1
    Hi! I have a Dell that is about 6 years old. It still runs wonderfully though. But right now...something funny is going on with my speakers. They are Altec Lansing ones that connect to a subwoofer that has a fuse. Just recently, the speakers will not play the sounds/music at the correct volume. Times when the music should be ridiculously loud, it is not, but will jump to the correct volume for a few split seconds. I was thinking maybe after 6 years, the fuse in the subwoofer needs to be changed?

    All of the cords and things are properly connected and everything. Just started happening out of the blue.

    Thanks! :)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/639748

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice