Speakers aren't working :(

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cory_x123

Thread Starter
Joined
May 10, 2007
Messages
52
So, my speaker drivers are updated and installed. My speakers are plugged in correctly ( I think). If I put the speaker at full blast I can hear the on, but no music or sound. Help please!! I can be reached on AIM at Illidansowner

Or you can just post here:)
 

tony007

Banned
Joined
Jun 17, 2005
Messages
1,343
Two things to try left click on speaker icon in task bar and see if mute is checked for some reason this happens fairly often if it is uncheck it. Did the speakers ever work? Recheck all connections and try a system restore back to when they worked All this is assuming you're using xp.
 

tony007

Banned
Joined
Jun 17, 2005
Messages
1,343
Hey Rahul I dont think you should put your email address on this forum thats a big help to the spammers.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top