Speakers aren't working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dest1

Thread Starter
Joined
Mar 2, 2008
Messages
20
Just today, while I was going on YouTube to watch some videos, I turned on my speakers and played the video. For some reason, the sound didn't come out. I turned the speakers on and off, but that didn't work. I unplugged the wire hooking it up to the computer, but that didn't work either.

Please, someone help me fix this problem. I don't want to resort to buying new ones.
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,726
Why not start with some details about the configuration? Also, did you try plugging earphones in the speaker jack to see if it's the computer or the speakers? I'd do that before I bought new speakers! :D
 

Dest1

Thread Starter
Joined
Mar 2, 2008
Messages
20
EDIT:

Oh my gosh, I am stupid. I didn't notice that the speakers was on MUTE!

Sorry for wasting your time JohnWill :(

Can you delete this thread, please?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top