specific 911???????????????

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dirtyjerztek

Thread Starter
Joined
Feb 28, 2005
Messages
95
ok i just went to a website called lambgoat, its a music scene and news site. anyway, when i went there the page was down and automatically sent me to this specific 911 thing. i knew i was in trouble immediately so i unplugged from teh internet.

i ran ad aware, and microsoft anti sptware, i will run hijack this and post a log soon, besides this...is there anythign i am supposed to do.

if you click on my name and find all threads made by me, i had this similar problem before. but i had a few probles on top of this .should i follow the same instructions. i know before i was a lot less knowledgeable, now i have most of the recommended prgrams and

also i know that this redirects your internet explorer homepage, and when i went into internet options the delete cookies and all that to change my page to what it is supposed to be, it was completely different. the whoel delete cookies, delete files, change homepage and all that wasnt there.
 

dirtyjerztek

Thread Starter
Joined
Feb 28, 2005
Messages
95
ok i went through this a few times and fixed and deleted hosts and stuff which i knew i had to delete, ran adaware and microsfot all while in safe mode. did disk cleanup, and deleted files, cookies, and history now im goign to run the virus stuff. then i did a system restore.this is whats left. and the cpu is working fine. but im not sure ive done all i was supposed to.

not bad for a amatuer???


Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\AOLAcsd.exe
C:\Program Files\Common Files\AOL\TopSpeed\2.0\aoltsmon.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe
C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\AOLDial.exe
C:\WINDOWS\AGRSMMSG.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasDtServ.exe
C:\PROGRA~1\COMMON~1\AOL\111110~1\EE\AOLHOS~1.EXE
C:\PROGRA~1\COMMON~1\AOL\111110~1\EE\AOLServiceHost.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\America Online 9.0\waol.exe
C:\Program Files\America Online 9.0\shellmon.exe
C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\hijackthis\Hijackthis\HijackThis.exe

R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] "C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [HostManager] C:\Program Files\Common Files\AOL\1111107811\EE\AOLHostManager.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AOLDialer] C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\AOLDial.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [AOL Fast Start] "C:\Program Files\America Online 9.0\AOL.EXE" -b
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O8 - Extra context menu item: &AOL Toolbar search - res://C:\Program Files\AOL Toolbar\toolbar.dll/SEARCH.HTML
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MI1933~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Real.com - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - C:\WINDOWS\System32\Shdocvw.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {04E214E5-63AF-4236-83C6-A7ADCBF9BD02} (HouseCall Control) - http://housecall-beta.trendmicro.com/housecall/xscan60.cab
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=36467&clcid=0x409
O16 - DPF: {2BC66F54-93A8-11D3-BEB6-00105AA9B6AE} (Symantec AntiVirus scanner) - http://security.symantec.com/sscv6/SharedContent/vc/bin/AvSniff.cab
O16 - DPF: {644E432F-49D3-41A1-8DD5-E099162EEEC5} (Symantec RuFSI Utility Class) - http://security.symantec.com/sscv6/SharedContent/common/bin/cabsa.cab
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://a840.g.akamai.net/7/840/537/2004061001/housecall.trendmicro.com/housecall/xscan53.cab
O23 - Service: AOL Connectivity Service (AOL ACS) - America Online - C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\AOLAcsd.exe
O23 - Service: AOL TopSpeed Monitor (AOL TopSpeedMonitor) - America Online, Inc - C:\Program Files\Common Files\AOL\TopSpeed\2.0\aoltsmon.exe
O23 - Service: iPod Service (iPodService) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Pml Driver - HP - C:\WINDOWS\System32\HPHipm09.exe
 
Joined
Feb 15, 2004
Messages
826
Everything looks good except for one thing - just remove this item in HJT:
R3 - Default URLSearchHook is missing

how's your computer performing now?
 

dirtyjerztek

Thread Starter
Joined
Feb 28, 2005
Messages
95
sorry it took me a bit to respond. ive had a busy week. ive got it all gone and its workign fine now. can anyone recomend me a firewall thread or site where i can learn more about it. ive heard that firewalls are nothing but problems, but i am sick of getting crap on my cpu. i have the windows security pack on my cpu with the firewall installed, but not turned on. when i first put it on i couldnt get aol to work so i shut it off. any tips would be helpful, thanx everyone.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top