1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Spybot Excludes

Discussion in 'Web & Email' started by Deke40, Jan 25, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Deke40

    Deke40 Thread Starter

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    6,095
    Looking around Sypbot and in excludes\singel excludes I have the following entry-winnt32.exe. (evidently something to do with W2000). I didn't put it there does SB come preloaded with it? I am using W98SE.
     
  2. jwbirdsong

    jwbirdsong

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    710
    FWIW I would say no it is not preloaded there because it is not on my Win98....all I have under single excludes is alexa related, ahead compilation directory and Google toolbar..IIRC I put all 3 of them in there...
    Is that the onlt entry you have or just the only one you have a question about??
     
  3. Deke40

    Deke40 Thread Starter

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    6,095
    That is the only one. I have Alexa Related checked under the spybots.ibi tab.
     
  4. steamwiz

    steamwiz

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,773
    Windows registry: winnt32.exe

    Yes it's in mine - I have win98 (never had anything else)

    First time I've looked in there and there it is - must be put there by default - because I never put it there

    steam
     
  5. jwbirdsong

    jwbirdsong

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    710
    Steam
    Well if that's the casse with you , too it must be default. <b>Maybe</b> mine was removed when I manually added/edited the entries..only conclusion I can draw at this point...Where the heck is TonyK in this anyway??? ;)
     
  6. TonyKlein

    TonyKlein Malware Specialist

    Joined:
    Aug 26, 2001
    Messages:
    10,392
    Hi there! :D

    It is there by default.

    According to Patrick, "It's a standard Windows entry for a file on the Windows Installation CD (NT, 2000, XP). As this CD is most probably not in your drive when you scan your system, this would cause Spybot-S&D to report this as a problem if it weren't excluded"
     
  7. jwbirdsong

    jwbirdsong

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    710
    Oh sure here you are now!!!:p I just came back to say I had to know so I uninstalled and then re-installed Spyboy & it was there...no big surprise now huh??
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/115275

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice