spywareblaster

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

plwc

Thread Starter
Joined
Oct 28, 2001
Messages
44
everytime I try and get spywareblaster this

required .DLL file not found



is what pops up when I try and use spyblaster I keep reading about it. asked more than once about it this can't get a reply

can some one explain in laymans terms what i need to do to use this software? I'm kinda green when it comes to this stuff so talk slow, and hit me with a big stick........Don
 
Joined
Jan 17, 2003
Messages
27
Originally posted by plwc:
everytime I try and get spywareblaster this

required .DLL file not found



is what pops up when I try and use spyblaster I keep reading about it. asked more than once about it this can't get a reply

can some one explain in laymans terms what i need to do to use this software? I'm kinda green when it comes to this stuff so talk slow, and hit me with a big stick........Don
It would help if you could include the dll name that pops up in the message. (ex. MSVBVM60.DLL)

However, assuming it is MSVBVM60.DLL, downloading and installing the following package from Microsoft should remove the problem. :)

http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe

If the file it mentions is NOT MSVBVM60.DLL, but is either MSCOMCTL.OCX or MSINET.ocx, the following instructions should help you out:

http://www.wilderssecurity.com/index.php?board=34;action=display;threadid=5169

So try the first download I mentioned, and if it doesn't work, follow the instructions at the link above. Then you should have SpywareBlaster up and running. :cool:

Best regards,

-Javacool
 

plwc

Thread Starter
Joined
Oct 28, 2001
Messages
44
Javacool, tried the download since MSVBVM60 was the message
still dosen't work . I now get the second one MSCOMCTL.OCX
the link you provided dosen't work either, but thank you for trying Don
 
G

Gilgarath

plwc....

I was getting the same message on my Windows 95 machine.....no mscomctl.ocx to get spywareblaster running....so I went to my other machine running ME.....found that file in the window's system folder and put it on a floppy, and stuck it in the 95 system folder...problem solved. It's an activex file from microsoft..about 1.1 megabyte. If that link that javacool gave you doesn't work...try a Google search.

I hope this helps you.....
 
Joined
Jan 17, 2003
Messages
27
Originally posted by plwc:
Javacool, tried the download since MSVBVM60 was the message
still dosen't work . I now get the second one MSCOMCTL.OCX
the link you provided dosen't work either, but thank you for trying Don
Instead of following the instructions on the second link, could you simply extract the MSCOMCTL.OCX file to your C:\Windows\System folder?

Then type the following in the Start>"Run..." box:

regsvr32 C:\Windows\System\MSCOMCTL.OCX

That should make sure the file is installed correctly. :)

If you still have problems, please post.

Best regards,

-Javacool
 

plwc

Thread Starter
Joined
Oct 28, 2001
Messages
44
OK it's finally working! one of my computer literate freinds stood by while i read everyones replys he walked me through and we got it going THANX...................Don
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top