Standard User Account Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Apocalypsing

Thread Starter
Joined
Oct 2, 2011
Messages
18
When I try to change the account type for ANY of the accounts on my desktop PC from admin to standard, I can no longer login to that particular account unless I make it admin again.

What happens is, after clicking the account the "Welcome" screen appears, then after a short moment, instead of logging me into that account, it returns me back to the account screen, as if nothing ever happened.

I did scans with Malwarebytes and MSE, didn't help. I also tried to repair potentially corrupt system files by typing "sfc /scannow" into Command Prompt. That didn't help either. My laptop has Windows 7 too and doesn't appear to have this problem.

Desktop specs:
CPU: Intel Core i7-870 @ 2.93GHz (4 cores, 8 threads)
RAM: 6GB DDR3
GPU: AMD Radeon 5570, 2GB GDDR3
OS: Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top