starcraft 2 connection issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kungfueeyore

Thread Starter
Joined
Dec 23, 2010
Messages
5
I recently got a new computer and installed sc2 on it. When I try to log into battlenet it says that I'm not connected to the internet check your connection. I'm connected but interestingly when I open a webpage using a brower I suddenly connect. This needs to be done for everything in battlenet. I triend reinstalling and it managed to work just fine during one game and then when I joined a second game I began to lag and my computer shutoff. When i rebooted and played again, the same problem at the beginning occurred and continues to do so. If its port forwarding issues I'm on a Siemens speedstream 4100 B and I'm not sure if I can even forward ports on it. I tried to turn off the Microsoft firewall but that didn't help either. Not sure what to do.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Top