Start IMF service

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cantfindone

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
1
Upon startup, I get C:\\Windows\SysWOW64\net.exe and I either have to click the top-right X to close the window or OK before it will let me go on with life. i ran the TSG SysInfo : Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
Processor: AMD A8-6410 APU with AMD Radeon R5 Graphics, AMD64 Family 22 Model 48 Stepping 1
Processor Count: 4
RAM: 3545 Mb
Graphics Card: AMD Radeon(TM) R5 Graphics, 512 Mb
Hard Drives: C: Total - 691706 MB, Free - 635361 MB; D: Total - 23393 MB, Free - 2499 MB; F: Total - 98 MB, Free - 56 MB;
Motherboard: Hewlett-Packard, 22CD
Antivirus: 360 Total Security, Updated and Enabled

Any ideas?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top