Start up issues at home

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

troyjen

Thread Starter
Joined
Mar 30, 2008
Messages
1
I have an issue with startup and I am clueless! Start up hangs up on 'Gateway' logo for about 20 minutes. Took it to a computer store 3 times now for that and other issues, but everytime I take it in it starts right up at the store, then when I get home it hangs up again!! Last night I went and got a new surge protector but it didn't help. I replaced the power cord, no change. I don't think it is a Windows issue, but I don't know. Once the computer does start up it runs fine. The only error showing on the event log is an ID:7000 The DgiVecp Service Failed... I don't know if this is related. Can someone help me out?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top