Start-Up Menu

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

shadhan

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2004
Messages
4
Hello,

My computer is running XP. I've tried installing FreeBSD on another partition and then unistalled it.

However, during the start-up I get this annoying message: "F1 ??? F5 Defualt F1?" that causes my computer to halt for 15 seconds/untill I press F1. After that, the XP is uploaded and running ok.

Suggestions anyone?

Thanks,
Lior.
 

shadhan

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2004
Messages
4
MFDnSC said:
Was it a dual boot, if so what does your boot.ini look like?

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top