Steps to Check Win7 Pro

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Cdn Cowgirl

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2003
Messages
46
Hello:

I have a PC running Win7 Pro that's aproximately 7 months old. Over the weekend, we installed a new router for our home network. All was working fine for a couple of days. Avira Free required updating, and something happened during the update process. The next day when booting up the PC lagged forever and everything ran slow, and Avira wasn't operating properly.

Restored the PC, then finally uninstalled Avira. Ran Malwarebytes AntiMalware and Superantispyware to check for problems, found none. Installed Avast Free in place of Avira for the time being.

The boot up is still very slow, not even close to what it was. I am hoping you can provide some instructions or advice as to what I can further check to ensure it's clean.

Thanks in advance for your help!

Cowgirl
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top