Stopping Youtube playbacks; MS Edge, Win10

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

doggie08

Thread Starter
Joined
Jun 26, 2016
Messages
129
I have Windows 10 Home, 32-bit (Russian).

My Internet browser is Microsoft Edge under my Windows 10, with a flash player.

The computer was recently updated and defragged.

Issue: YouTube; some gaming videos, like Virtua Fighter 5 matches, stop on 0.5 seconds and play further again.
… maybe that's my RAM - but there are only 4 or 5 tabs opened during playback.

… what could that be? Any option to diagnose this?

Many thanks!
 

doggie08

Thread Starter
Joined
Jun 26, 2016
Messages
129
Issue 2:
Microsoft Edge … holding Back button (Upper-left) won't show recently site travels made … like at Firefox or Chrome!!

… off-side question: does this date Firefox goes with a built-in flash?
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,200
My Edge shows the back and forward arrows as designed.
They are on the far left of the url address pane.

Edit:
If you are open an new tab when clicking a link, then there is NO back to go to.
 

doggie08

Thread Starter
Joined
Jun 26, 2016
Messages
129
My Edge shows the back and forward arrows as designed.
They are on the far left of the url address pane.

Edit:
If you are open an new tab when clicking a link, then there is NO back to go to.
Now, try holding this Back button - it won't show you all previous sites browsed before. It does for Firefox and Chrome.
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,200
Are you using tabs in Edge?
Are opening a new tab at each site yo got to?
If so, then there is no back site to go to in that tab.
Is the back arrow bolder that the forward arrow?
 

doggie08

Thread Starter
Joined
Jun 26, 2016
Messages
129
Yes, there are Back and Forward buttons there.
Yes, I am using tabs in Edge - they are enabled.
… tabs are being opened each time it's a new site - works.

What I'm talking about is that holding Back button in the Edge won't show you all previous sites, like in Firefox or Chrome. … Do you understand "Holding"?
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,200
Have you tried "Right Clicking" the arrow?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top