Strange behavior

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jld11145

Thread Starter
Joined
Jun 11, 2005
Messages
20
Dell inspiron 4100 laptop Intel 1.1mhz, 384 ram, 20 gb hd XP Pro SP 2

Whether I boot into safe mode or regular, two problems come up every time.
First, the system will not allow me to set default applications. When I try, via set program defaults, the status bar indicating the computer is setting the default application comes up and hangs about 90% of the way through and not change in default application happens.
Second, With every boot up I have to manually check the show quick launch box in taskbar properties.
Third, this just happened while writing this post, pressing shift and quotation mark caused Firefox 1.5 to go back a page.

I have found no viruses or spyware on the computer.

Any ideas how to correct these problems short of reformatting the HAD.

Joe
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top