1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Strange Message upon ReBooting

Discussion in 'Windows XP' started by Pete C., Jan 5, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Pete C.

    Pete C. Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    209
    Hi to All and Happy New Year !!

    I received the following message upon doing a simple Restart routine (never happened before today) :

    Run Time error ' - 2147023841 (8007041f)' :
    Automation error
    The Service Database is locked.

    [ OK ]

    I replied 'OK' and the message cleared from the Desktop screen. I opened my browser with no problem and just continued along.
    I am running WindowsXP SP2 Home Edition with IE6. My processor is 2.4 GHZ, 256MB of RAM, and 40GB hard drive.
    If you need additional specifics, please advise. Thanks guys !!
     
  2. Swiper

    Swiper

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    1,230
    A google search showed:

    ChillControl Configuration Utility is causing your issue
    have you installed it perhaps ??
     
  3. Pete C.

    Pete C. Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    209
    Not that I know of. My 12 year old has been playing around with MySpace.com but I doubt it's come from that. What do you think ?

    Pete C.
     
  4. Swiper

    Swiper

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    1,230
    you'd have to look in your add/remove programs listing to see if its there
    or even your programs listing on the start menu
     
  5. Pete C.

    Pete C. Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    209
    I looked at both the Add / Remove Programs list in Control Panel and the Programs list in the Start menu and neither one lists that ChillConfiguration utility. Very weird.

    Pete C.
     
  6. Swiper

    Swiper

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    1,230
    Do you have a Vapochill XE II case/tower ?

    go to start,run
    type in MSCONFIG
    press ok/enter
    click on startup tab at top
    do you see anything ' out of the ordinary ' in your startup listing ?
     
  7. Pete C.

    Pete C. Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    209
    Thanks again for your responses Swiper.
    My case / tower is a Gateway S 500. Nothing close to the name you described as 'Vapochill......etc.'
    I checked MSCONFIG under Startup tab and found a startup item labeled simply ss .
    Strangely enough this was the "title", if you will, of the small window that produced the original message as described in the beginning of this thread. I've done nothing else so far except relay this information in hopes of clearing this up. Any thoughts or solutions ??

    Pete C.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Strange Message upon
  1. flavallee
    Replies:
    0
    Views:
    269
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/431484

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice