Strange Problem with tplink wr 941nd

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

prototype1905

Thread Starter
Joined
Jan 4, 2011
Messages
2
i have tplink router wr941nd. it was working fine but i when tried to use it again after some months i encountered this strange problem in which i am unable to connect to the router through its lan ports where has i can access the router through wlan i have tried reinstalling the firmware i have even installed dd wrt on it but i am unable to access it through the lan port.
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,946
Probably defective NIC, cable, LAN port or all router's ethernet. Trying different LAN ports, cables and computers (or known working ones) will help isolate.
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,946
If/when you are sufficiently convinced shop for a new one. :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top