stuck in safe mode, cannot login

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

albisylk

Thread Starter
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1
Hello everyone.

I am running windows xp pro on a dell latitude d410, and have a problem. It is similar to a previous post, which was not answered.

Okay, so I went into msconfig and selected safe mode under boot.ini. Now my computer starts in safe mode, but windows doesn't recognize my regular username and pw! (admin doesn't work either) I believe the problem comes from the fact that I cannot select a domain to log into. So when I restart windows, I hold F5 to select start up modes. I've tried normal mode, and every other mode, but it still starts in safemode. Needless to say, I can't get into windows to uncheck the safemode option under boot.ini.

Does anyone have any advice? Besides reformatting? Maybe a way to access boot.ini without logging into windows?

Thanks,

Albert
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top