stuck with Coolwwwsearch

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

pbrotherton

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
4
My Internet Explorer 6 (windows xp) default home page was taken over by a coolwebsearch bug a while ago. I can't get rid of it. I have run spybot, adaware, webroot's spysweeper, and cwshredder, but my default page is still messed up.

I used Hijack this and have attached the log file. I need help to know what to fix. I'll be very grateful for any assistance...I'm new to all this. Thanks.
 

Attachments

pbrotherton

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
4
Thanks a lot for the advice. 'Adaware SE Personal' solved the problem. Spy bot and the webroot software didn't seem to get at the whole problem. I also may have been having trouble getting rid of it because my hard drive was partioned for two users. Adaware only solved the problem after I made sure it was set to scan the whole hard drive. Thanks again.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top