Sugguestions for good spyware lookup site(s)?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

soas

Thread Starter
Joined
Aug 4, 2001
Messages
16
Well I used to use spychecker.com.. but I havent needed it in a while.. now I could use the handy spyware lookup.. but the site is gone.. Does anyone know what happened to it? If it moved somewhere? Or if its gone does someone know of a reliable place to lookup programs and check if they're spyware?
I think its time to update my bookmakrs...

I am having alot of trouble downloading a large file, cause my isp is unreliable, I need a program that can resume downloads.. but most of them are loaded with spyware and the likes.. If anyone can sugguest a good one of those that would help too. I need one that doesnt install over my system ya know? I like downloading how it is, but sometimes with big files I might need to use an application that will help me resume if I get kicked

Any help with either of those would be greatly appreciated, I know this isnt the best forum to post it under, but since it was regarding spyware I thought it would be best to check here..
 
Joined
Oct 10, 2001
Messages
1,423
I have a suggestion for your first question. Go to www.lavasoftusa.com and download Lavasoft. It's a free program that automatically scnas your computer for spyware and removes it. They release periodic updates too, just like virus scanning software, so you can always be up to date!
 

soas

Thread Starter
Joined
Aug 4, 2001
Messages
16
I have it :) Thanks though.. I use it alot.. I'd rather see if something was listed as loaded with spyware before hand, just for good measure though.
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,264
Hiya

I keep getting The requested URL was not found on this server from that address.

Does it work your end?

eddie
 
Joined
Jan 30, 2001
Messages
1,234
Eddie,

I have not used this site in months and when I just tried to log on I got the same message as you.

Sorry, don't know what happened to it.

skyman
 
Joined
May 18, 2001
Messages
1,199
Hi Eddie,yours are working fine for me,i justed checked skymans,and its not working.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top