Sumvision Homeplug 200mbps Does not work

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DmFrosty

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2011
Messages
16
My dad recently bought a twin-pack home plug. The manual states to simply insert the homeplug into the mains. connect it to the router, and he connected the other one upstairs DVR. However it is not workin

What's the problem with it?
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,646
First test with the second unit connected as near as possible to the first one (in the same outlet if a double one). You are trying to find out if the problem is with the homeplugs or the electrical system.
 

DmFrosty

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2011
Messages
16
Ok I never tried that but, before I try that, so far at least one of the homeplugs next to the option link is orange,
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top