Super Problems.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Traumacide

Thread Starter
Joined
Jan 10, 2004
Messages
60
Since my desktop has horribly died, I've been using my roomate's laptop.

This thing is horrible.

I ran the usual adaware spybot spysweeper cwshredder. All good.

But what I did notice is that he had 120 running programs.

I fooled around with a few things and the computer ran nicely for a bit.

But once again its back to its old thing, when on lets say AIM, if I were to click a link in a profile, or if one is sent to me. Boom computer freezes.

Task manager can not be opened.

A hijack this log would be helpful I guessed... but whenever I go to save the log.. the program freezes and I cant save it.

Ran a virus scan.. nothing
 

Traumacide

Thread Starter
Joined
Jan 10, 2004
Messages
60
thats exactly what i was thinking when i made that post, and this whole freakin time ive been trying to take a screenshot and not have it freeze.

so i got the screen shot... and i save it freezes. I cant save it.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
If you are ok with looking in the registry go to HKLM, SW, Microsoft, windows, current version, run and list back what is in there.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Do not make any changes unless you are sure you know what you're doing!!
 

Traumacide

Thread Starter
Joined
Jan 10, 2004
Messages
60
(Default)
AdaptecDirectCD
HotKeysCmds
Igfxtray
LtMoh
PRONoMgr.exe <<< thats probably not good
SynTPEnh
SynTPLpr
vptray
 
Joined
Dec 3, 2003
Messages
385
Sounds like hardware possibly to me .. If you've done all that to the software I cannot see there being any issues with that .. Are you getting any error messages?
My Old PC I have has bad capacitors on the MB and behaves something like that but it is random freeze ups not when you do the same thing each time

Peter
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
PRONoMgr.exe - System Tray icon for Intel PRO series ethernet adapters giving access to the diagnostic features

Not necessary in startup but nothing bad either.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
How about HKLM, SW, Microsoft, windows, current version, runonce?
 

Traumacide

Thread Starter
Joined
Jan 10, 2004
Messages
60
Windows XP Pro.
About half a year old.
My friend gets this laptop for free because of an honors program at college.
Its a gateway laptop.
 
Joined
Jan 11, 2004
Messages
485
Have you done defrag,scandisk,and sfc?

Tried turning off most/all programs,then run for awhile and then start one or a few at a time and see what happens? 120 Programs?!! No! skip this unless further commented on by others!
 

Traumacide

Thread Starter
Joined
Jan 10, 2004
Messages
60
ok i can access the task manager now:

here is what's running:

qttask.exe
svchost.exe
svchost.exe
explorer.exe
s24evmon.exe
svchost.exe
zcfgsvc.exe
svchost.exe
lsass.exe
services.exe
winlogon.exe
csrss.exe
smss.exe
taskmgr.exe
aim.exe
roamsvc.exe
roammgr.exe
regsrvc.exe
rtvscan.exe
ctfmon.exe
msgsys.exe
hkcmd.exe
directcd.exe
ltmoh.exe
igfxtray.exe
aim.exe
syntpenh.exe
spoolsv.exe
system
system idle process
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top