Surround problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

LosFierro

Thread Starter
Joined
Dec 24, 2010
Messages
1
Hi guys! I need some help with my new Genius SW HF 5050 5.1 system. I received it for Christmas but doesn't work properly. The main problem is with stereo sounds (musics and simple videos): all 6 speaker is working (not always :S different day-different problem) but they give stucking sound, they often stop for half seconds while playing. I've uploaded the newest driver for the motherboards integrated sound chip (VIA VT1828S). It solved the problem of non -working speakers, and yesterday the sound was also good. Today the sound is stucking again. Please help me as soon as you can, cuz this is really annoying.
Thank you in advance!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top