Symantec Endpoint Protection blocking scvhost.exe

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

blainiac27

Thread Starter
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1
My Symantec Endpoint Protection started blocking svchost.exe every few minutes. A message will pop up and make a noise each time. I've checked the Symantec log file and the location for svchost.exe is the right one C:\WINDOWS\system32 . Any help is appreciated. Thanks. Here's the popup message:

Traffic has been blocked from this application: Generic Host Process (svchost.exe)

I don't know if this issue is related, but my computer has been freezing. I don't know why. I feel it shouldn't be,considering the fact that it's fairly new since I purchased it 2-3 weeks ago, brand new.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top