System freezes. Driver problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gibsonus

Thread Starter
Joined
Apr 19, 2004
Messages
2
My system freezes only when i use video encoders(main concept, tmpgenc etc...). Occassionally i get the chance to error report and microsoft identifies the problem as being caused by a device driver(unidentified). I can't track down what exactly is causing it and i don't get a blue screen error message.

Otherwise the system is stable.

Tyan tiger mainboard, twin athlon 2000+mp cpu's. Mercury Nvidia geforce 2 mx graphics card, creative sound card, Samsung 120GB hard drive, Pioneer DVR 105 and 106, 3COM 3C920 integrated fast ethernet controller.

I know twin cpu systems can be funny but this really is the only problem i have.

The graphics drrivers are signed.

Any help would be appreciated. :confused:
 
Joined
Mar 22, 2004
Messages
248
have you updated your drivers i know nvidia just had an update recently
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top