System Mechanic Pro 7.0 and Vista

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Timax47

Thread Starter
Joined
Feb 6, 2007
Messages
0
I have recently upgraded my pc from xp pro to vista home premium but I find that one of the features in System mechanic 7.0 Pro doesn't work in vista.

The feature Search and Recover 4 is missing the file terminator function when used in Vista but it is there in win xp..... why is this?.... IOLO certainly didn't indicate this would be the case. It is easier getting customer support from sweeny Todd than from Iolo, I have 4 customer enquiries lodged with them but all I ever get is a computer generated reply which basically says search their incredibly feeble knowledge base.

Is it a case of, I have lost my money or is there a fix for this problem?

If I get a fix I will be happy, If not I feel that I have been cheated

Timax47
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top