System Restore and screensavers not working in XP

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Brenda2368

Thread Starter
Joined
Feb 8, 2002
Messages
7
Hi...
Whenever I go to System Restore, there are no restore points. I've checked the settings and it is enabled. It allows me to manually create a restore point, but it's not making them on a regular basis like it should...not when I get a Windows update or install new software. Does anyone have any ideas?

I'm also having a problem with some screen savers not having smooth animation...they work, they're just a little "jerky". I bought the "Plus" add-on pack for XP and those are the ones that don't run smoothly.This even happens on a fresh boot, so it's not a memory problem. Any suggestions would be appreciated. Thanks.

My computer is only about a year old and it has never had a virus or any other serious problems.

I have a Dell/2.53G/P4/512 ram/60 GB HD/WinXP home SP1/NVIDIA GeForce4 MX420/Dell 1998 CTR monitor/Norton AV 2003
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top