System Restore not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cullism

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
258
I need to restore my system to the state it was in yesterday morning (having foolishly downloaded a program which created a Z: drive). When I run System Restore it goes through the motions, reboots, etc., but finally tells me that "System Restore did not complete successfully. Your computer's system files and settings were not changed. Details: An unspecified error occurred during System Restore".

This is not a new problem. I have needed to use System Restore a number of times over the last year but always got the same message. I have tried different restore points without success.
 
Joined
Jan 17, 2007
Messages
862
Put in the original Vista CD, go past the first screen and there should be a prompt for Repair and then try Sys Restore from there!
 

cullism

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
258
Thanks folks. I eventually found that I could successfully run Restore from Safe Mode.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top