System Restore not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

meddyliol

Thread Starter
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6
I have been checking the forum for answers to my problem, System Restore opening with a blank page. I tried one of the links but none of these worked (file not found):regsvr32 jscript.dllregsvr32 vbscript.dllregsvr32 /i mshtml.dll (For Internet Explorer 6 only)This is driving me up the wall. Any help is appreciatedThanksBrian
 
Joined
Aug 21, 2004
Messages
124,720
I don't get a blank page, but mine stopped working. Will be interested in feedback you get.
 
Joined
Sep 1, 2001
Messages
1,297
few things to try,

you could just try to reinstall system restore:

goto START><RUN> type c:\windows\inf
hit enter and look for the file, SR.inf
right click it and click on Install
insert the XP CD, and complete the instaltion
restart and check now

also SR is dependent on RPC . You have to make sure that is started in Services
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top