System upgrade problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Clanhead

Thread Starter
Joined
Sep 20, 2003
Messages
1
I have just upgraded to a Asus A7N8X Deluxe with a AMD barton 2500 fsb 333 and 512mb DDR400 PC3200.

After a slow start with a dead mobo which got replaced I now have the system running at the right speed and im tring to install the OS. This is where the problem comes I have tried all windows from 98 to XP and with each one the system crashes with a general protection error different ones each time. They range from true type font errors to kernal errors and every time its within 5 mins of starting to install.

Heat is not the problem as im running a coolmaster aero 7 lite and the temp never goes above 40.
I have ran the CPU on another system and that booted and ran windows with no problems so I dont think its that.

Has anyone got any idea of what could be causing this problem or can think of anything i can try.

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top