TeamVeiwer 8 stopped loading on Win 7 Ult

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

pcuser1

Thread Starter
Joined
Jun 30, 2011
Messages
9
TeamViewer 8.0.16642 stopped loading on my Win 7 Ultimate box at startup. I went to services.msc and stopped TeamViewer. I went to Control Panel, Uninstall a Program and uninstalled TeamViewer. It took a long time to uninstall. I ran CCleaner Registry and deleted the TeamViewer entries. I also ran Little Registry Cleaner and deleted the TeamViewer entries. I deleted the TeamViewer folder in Programs x86 folder and ran both reg cleaners again and rebooted. I was able to successfully reinstall TeamViewer 8.0.16642 again... but TeamViewer fails to load on startup. I was not upgrading TeamViewer when I reinstalled it. Any ideas on how to get TeamViewer to load on startup? I'm confused because it used to work VERY well for me. I'm not sure why it stopped working or why it won't start at reboot in the system tray.
 
Joined
Aug 4, 2003
Messages
5,625
Have you tried dragging Team Viewer to the startup folder in the start menu?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top