Tech Guy site History links MIA?

Rollin' Rog

Thread Starter
Joined
Dec 9, 2000
Messages
45,855
I don't know if this issue has been raised before, a quick search of the Comments forum didn't turn up any obvious topics...

But the only History links that seem to be preserved for Tech Support Guy are the "attached file" links.

Anyone else noticed this?

Has it always been that way, or is it due to the recent upgrade?

It occurs in IE4.01 and IE5.01, don't know about the others.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,897
What happens when you use a History link to a thread? Works fine for me... (IE6)
 

Rollin' Rog

Thread Starter
Joined
Dec 9, 2000
Messages
45,855
The back button links are there, but there are no forum links stored in History other than the ones for the "attachment" pages which have been accessed. I have IE4.01, but I was asked about the issue by someone with IE5.01.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,897
I finally found a computer that still had IE5 on it... I think I figured out IE4-5's problem now... lemme know what your results are now.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,897
Thanks for letting me know about the problem!

As I once read somewhere, "If I don't know there's a problem, I can't fix it."
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top