1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Tech Support Guy does not recognize my username

Discussion in 'Site Help & Feedback' started by rosmari, Jun 22, 2012.

Advertisement
  1. rosmari

    rosmari Thread Starter

    Joined:
    Sep 7, 1999
    Messages:
    448
    I have 2 computers: my regular PC, and a tiny netbook that I'm using now, since I cannot access you with the PC.

    I've had the same username for many years - rosmari -. Though, on this netbook, I'm still greeted "welcome rosmari" as I open your site, the PC has stopped recognizing me. I do not want to register with a new name.

    I e-mailed [email protected] a few days ago about this problem, but so far have gotten no answer.

    Please help!
     
  2. cwwozniak

    cwwozniak Chuck Trusted Advisor

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    49,399
    Are you able get to the log in page for the site from your PC and entering your "rosmari" user name and password?
     
  3. LauraMJ

    LauraMJ Administrator

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    12,655
    Are you saying that your desktop will not allow you to input your username and password at all? If so, what is the error message you are receiving when you try to log in with your username and password?
     
  4. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    101,662
    You sent your first e-mail on June 19th, which I replied to asking for more details of the problem because you merely stated "I'm unable to log in; my username is rosmari". You did reply to that one and then I replied with a suggestion that you may be blocking the TSG cookies and to check on that, which YOU never replied to. Then a day or two later you sent a new e-mail as if we'd never had a discussion at all. I admit I didn't reply to that one because I figured it would just be ignored again.
     
  5. rosmari

    rosmari Thread Starter

    Joined:
    Sep 7, 1999
    Messages:
    448
    this is again from my netbook.

    I get your messages on my PC, but if I click "reply", it leads me to the page asking me to register.

    By the way, where do I check whether the TSG cookie is blocked?
     
  6. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    101,662
    Which browser (and version) are you using?
     
  7. rosmari

    rosmari Thread Starter

    Joined:
    Sep 7, 1999
    Messages:
    448
    1) to cwwozniak: there is just one small field next to log-in; on the left it says usernaame and on the right it says password. I've put in my username - no luck; username + password; no luck; password

    2) my PC browser is Opera 11.62; that's the only browser I use and have been using for years (netbook browser is Opera 11.51)

    thanks for your help!
     
  8. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    101,662
    I don't know anything about Opera. Please try Internet Explorer and see if you can log in with that browser.
     
  9. rosmari

    rosmari Thread Starter

    Joined:
    Sep 7, 1999
    Messages:
    448
    yes, indeed - no problem with Internet Explorer.

    do you have any thoughts as to why my Opera browser refuses to cooperate? By the way, I did find the cookies list, and the TSG IS checked.

    It would really be a nuisance if I had to switch browser whenever I contact TSG.
     
  10. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    101,662
    Are you sure cookies are enabled in Opera? I had to do some research but look under Settings - Quick Preferences and see if "Enable Cookies" is checked. :)
     
  11. rosmari

    rosmari Thread Starter

    Joined:
    Sep 7, 1999
    Messages:
    448
    Though I received your message on my PC, again it directed me to Register.

    Yes, all the cookies are enabled.

    Perhaps I should mention that, 2 or 3 weeks ago, I had upgraded my browser to Opera 12.00 final, because I'd had problems with the default " on 11.62. I did that on instruction of someone at Opera Forum. The upgrade did not solve the problem, besides created some new difficulties, so I went to "System Restore", to restore Opera 11.62. Which it did, but evidently not perfectly.

    I really would prefer not to fool around with System Restore again. Do you have any suggestion?
     
  12. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,057
    Did you try clearing your cache in Opera?

    To clear all cookies and cache, go to Tools > Delete Private Data in Opera. Under Detailed Options, check the boxes next to Delete session cookies, Delete all cookies, and Delete entire cache and click the Delete button.

    To clear individual cookies, go to Tools > Delete Private Data in Opera. Under Detailed Options, click Manage Cookies. Enter forums.techguy.org in the search field and click Delete.
     
  13. rosmari

    rosmari Thread Starter

    Joined:
    Sep 7, 1999
    Messages:
    448
    our instructions were very clear - thank you.

    I followed them verbatim,and for good measure restarted my PC - to no avail. I do get the TSG site, but when I click log-in, there is just one little field after username and nowhere to type in my password. And of course no "welcome rosmari".

    I do appreciate your efforts and your patience - thank you.
     
  14. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,057
    I don't know much about Opera, but your version of Opera might be corrupted. You could upgrade to Opera version 12.00?

    Opera 12.00
     
  15. dvk01

    dvk01 Derek Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    47,847
    that sounds like an opera specific problem
    uninstall Opera & reboot, then install it again
    it sounds like it has corrupted with the system restore
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...

Short URL to this thread: https://techguy.org/1058146