Technically challenged- need help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

3kidscat

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2013
Messages
2
Good morning.....newbie here! And I must admit to limiting my computer knowledge to only that which I need to know for my day to day business. And in that realm....today I went to download some pictures from my camera to my computer, as i have done for years now; the usual screen pops up, and it says it is locating the pictures, per usual....then that is all it does. Never locates, just keep flashing that. This never happened before......I have a Toshiba with Windows Vista, and the camera is a Canon. Any suggestions? These pictures are for my online business, so with out them, I am sunk!!!
Thanks
cat
 

Peano

Banned
Joined
Feb 10, 2006
Messages
267
Does your computer have a card reader? If so, have you tried taking the card out of the camera and inserting it in the slot?
 

3kidscat

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2013
Messages
2
I tried that as well....I have been doing this for years, and this is the first time it had ever done this. I have shut down the computer, and will see if it works tomorrow after being rebooted.
Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top