The following boot-start or system-start driver(s) failed to load

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

graceyd

Thread Starter
Joined
May 28, 2007
Messages
2
hi,

I am currently making a device specific module for microsoft MPIO. I have successfully installed the mpio and my own DSM. However, during start-up, an error message comes out saying: "At least one service or driver failed during system startup. Use Event Viewer to examine the event log for details."

When I checked the event log, it says:

The following boot-start or system-start driver failed to load: TrailNavi

TrailNavi is the name of the device specific module that i am making. I am currently using a 32bit server with Windows 2003 OS.

I am trying to test my DSM, but could not do so because the driver can't be loaded..

Any help would be great..
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top