The URI prefix is not recognized.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

fira

Thread Starter
Joined
Aug 15, 2008
Messages
55
Hello.

We have MSSRS. One of the report was timing out so we changed timeout session in IIS from 20 to 90 minutes for the Default Website. Clicked ok. The subscription works fine. However when we go thru internet explorer using url http://Report01/reports I got an error message saying that the page cannot be displayed. Added Aspnet_isapi.dll. with .sample extension, now we get "the URI Prefix is not recognized.

We also modified the RSWebApplication.config file as follows:
<UI>
<ReportServerurl> http://Report01/reports </ReportServerUrl>
Same error message of the "URI Prefix is not recognized".

Any help is highly apppreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top