This device cannot start. Code 10

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Kajiki

Thread Starter
Joined
Oct 8, 2008
Messages
4
Hello All,
First post for me. Thank you for taking the time to read this and thank you for any suggestions you may post.

I am getting an error on my video card. It states " This device cannot start. Code 10"

I have reinstalled the drivers for the card to no avail.

I'm running Windows XP. My video card is an NVidia GeForce 7900 GT.

Please post any question if you want more information.

Michael
 
Joined
Dec 5, 2006
Messages
32,642
Try uninstalling from device manager and restarting

See if windows picks up your card
 
Joined
Dec 31, 2007
Messages
611
Is this a new card or are you just now getting errors?

Possibly this solution may help...I've also read that you need to make sure XP is up-to-date
 

Kajiki

Thread Starter
Joined
Oct 8, 2008
Messages
4
It's not a new card. It is a new install of Windows XP.

Thanks for the link. I'll give it a try.
 

Kajiki

Thread Starter
Joined
Oct 8, 2008
Messages
4
I'm not sure what the problem was but I am up and running with a new video card.

thanks to all that posted.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top