"To" names don't show up in Outlook 2000

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

BeYourSelf

Thread Starter
Joined
Apr 12, 2004
Messages
1
When I'm composing an e-mail, I click on the "To" button to bring up my list of contacts. Double-clicking on the name inserts the contact into the "To" box, but many times the name isn't displayed! There will just be a comma or semi-colon to indicate that something is there--but not the actual name. It doesn't happen for all contacts, but I haven't been able to figure out why it happens with some and not others. The "show as" detail box for the contact always has the person's name and e-mail address in it, so they should be displayed. The person gets the e-mail, but it sure makes it difficult for me to figure out who I've sent it to later! Any ideas? Thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top