toolbars

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nizmarro

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2008
Messages
6
Hi my toolbars have no text or logo in them, in fact just a blank line with a x at the beginning except my google toolbar ..tried system restore but to no avail
 

nizmarro

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2008
Messages
6
The toolbars that you can browse with, but since you posated the one has reapeared fzw, i use wiondows XP and internet explorer. thanks for the reply. but have u any idea what can cause this?
 

nizmarro

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2008
Messages
6
Hi boublehelix. what happened was this : I have IE as my default browser, and i have other toolbars that i can click on to go directly to their site. But this particular day the toolbars were blank with just the X at the extreme left hand side: ie click toolbars and whether i enabled or not the whole of the particular toolbar was empty. but it has now reapeared.
 
Joined
Jul 8, 2011
Messages
5,068
A setting?
Or maybe a virus? (Don't try the procedure described there.... it might be harmful... I gave the link just to tell that this might be a probability.)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top