Toshiba Equium L300, Boot Failure

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

and4545

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2008
Messages
3
Hi,

I am looking at a friends L300 laptop and it begins to boot Vista and gives the 'WINDOWS ERROR RECOVERY' window. When you continue with the repair option the laptop then continues to 'load the windows files' and moves onto the next part which shows Microsoft Corparation with the loading bar.

After about 40 to 50 seconds everything stops.

I have purchased a recovery disk (as the owner does not have one/did not create one) from Toshiba using the serial number on the base PSLB2E-003004KS. When I load from the recovery disk I get exactly the same result as above.

Any help would be appreciated, thanks for reading.

Andrew
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top