tracert example.com OK, loading example.com intermittently NOT, even w/o firewall

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

pixiemotion

Thread Starter
Joined
Feb 1, 2005
Messages
5
I'm having a strange, intermittent network problem on a Dell XPS running updated Vista.

It'll sometimes work for hours, then suddenly not at all. When it stops working, I can still do
Code:
ping example.com
and
Code:
tracert example.com
; however, connecting to MSN or to websites using FF or IE does not work, I just get "Waiting for example.com ..." forever (no error messages though).

Vista does not find any problems with the connection, and on Repairing it arrogantly tells me that the connection is now working, which is wrong.

The problem occurs both on local networks and with wireless networks (excellent signal strength, other computers worked fine on all tested networks).

Disabling the firewall (ESET) has no effect.

Disabling TCP auto-tuning has no effect either.

There are no proxy settings on this or any other computers on the networks.

Does anyone have any clue what to do? All the troubleshooting guides I find tell me it should be working since tracert is working and I don't have a proxy or firewall set up...
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top