Trojan has stopped 'Switch User' from working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mortod

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2008
Messages
8
I have a problem where if I try to 'switch user' the welcome user screen just sits there for a minute until it times out and then returns to the main Logon screen where all users are listed. If I log out and log into each user in turn, then it is fine.

The event viewer does record an error event ID 1036, 'Terminal Server session creation failed. The relevant status code was 0x102'. I have checked that both the Terminal services and Fast User Switching services are started.

The problem started after a popup infected my computer - symptons included a rogue/phantom iexplorer process. I used 'Anti-Malware' to fix that, but it has not resolved the switch user problem. Please help - I have searched and searched for a solution, and although I have found similar problems there does not seem to be a fix.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top