trojan virus

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

wifeeclark

Thread Starter
Joined
Apr 9, 2004
Messages
2
my PC said i had a virus i ran my avg and i put in a vault and run it again and it said no virus was found but it is still popping up that the virus is located in setting and doc. says some other stuff but nu sure right now i do not know what to do please help me cause i am lost :eek:
 
Joined
May 9, 2003
Messages
106
If avg caught the virus and put it in the vault, it shouldnt be able to infect anymore....

I dont quite understand what you mean...you say you ran AVG again, and it doesnt detect it, but it pops up in documents and settings? What program says that the virus is there?

EDIT: Try rollin's suggestion...if that doesnt work, then you'll have to clarify.
 
Joined
Nov 15, 2002
Messages
1,964
I know what you mean. I get is occasionally. You need to disable system restore, and clean out the system, despite it saying its in the vault.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top