Trouble saving from site!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

irmi

Thread Starter
Joined
Oct 13, 2003
Messages
1
HELP!! Simple problem, but I don't know where to look anymore. The person who uses the site works from a laptop that she connect to the LAN when she needs to work. She connects to the site, pulls information from the DB for editing and when she wants to save it, it says it did, but it just throws it away.

It works on ALL the other computers we test. She is working with the administrator passwod now and I'm stumped! Could it be the mobile unit on the network or the version of IE? She uses 5.0.

Guys, if you have ANY hints please help!
 

bassetman

Moderator (deceased) - Gone but never forgotten
Joined
Jun 7, 2001
Messages
47,973
Welcome to TSG! :D

If she is saving something like the HTML code the file will be so buried by default I don't think she'll ever find it!
Make sure she is saving it where she can find it and let us know (if possible) what she is saving.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top