Trouble with lavasoft ad-aware SE 1.03

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

yona15

Thread Starter
Joined
Sep 17, 2004
Messages
13
I have 61 critical objects showing up when I run a scan with Lavasoft ad-aware. The problem is when I check them to be deleted they never are the delete screen says they are deleted but the window won't go away so I can finish the process. The computer is EXTREMELY slow and reroutes me or does nothing. HELP! :( :(
 
Joined
Jun 14, 2002
Messages
3,520
there is a newer version out 1.5.....please tell us what your OS is and when was the last time you did a good system clean up?
 

yona15

Thread Starter
Joined
Sep 17, 2004
Messages
13
Brinddle, I am not the shapest knife in the drawer when it comes to computers, I am sorry. What is the OS? and the last time I did a computer clean-up successfully was about a week ago. I also have spy-bot installed and tried to run that a few minutes ago and it won't respond either. I think I have a virus or worm.
 

yona15

Thread Starter
Joined
Sep 17, 2004
Messages
13
Windows 2000, I don't know if I created a new post instead of a reply so I replied here to sorry if it is a duplicate. I have been receiving error messages and my computer kicking me off that is why it is taking so long in my replies.
 
Joined
Jun 14, 2002
Messages
3,520
Welcome to TSG, we're glad your here.

I could only make suggestion if you were running 98\se. That's why I first asked about your OS. If you are not starting a thread in one of the OS forums it's a good idea to at the very least mention it in your thread.
I always like to start with a good system clean up (unless spyware etc. is obvious) that would be my suggestion here. You might want to have your thread moved to 2000 or security.
Sorry I am unable to be of more help.
Brett
 

yona15

Thread Starter
Joined
Sep 17, 2004
Messages
13
Brindle- I am sorry I am running windows ME, Is that a different version than 2000?
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Yep, ME is a Win9x based O/S, and Windows 2000 is an NT based O/S.
 
Joined
Dec 16, 2003
Messages
786
Have you tried doing a System Restore to an earlier date?
Start, Programs, Accessories, System Tools, Sytem Restore - then try running Ad-Aware again and make sure you have ticked the items to be removed.

johnni
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top