trouble with my boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jbalewicz

Thread Starter
Joined
Sep 30, 2008
Messages
2
I am having trouble with my boot.
Desktop is totally blank once I get past the Logon Screen which I pass by and/or enter User & Password.
Error Message Pops Up - Explorer; Illegal Operation: Details scripts Invalid Page Fault in Module EXPLORER.EXE at 167:00401f31.
Continues with Registers, but I need to understand what I am looking at and what I can do to remedy.
My PC is unusable right now.
Please offer advice if there is any other than buying a New PC.
I have an iMAC, but adore my dinosaur DELL with W98SE.
Thx.
 

jbalewicz

Thread Starter
Joined
Sep 30, 2008
Messages
2
Prior problems with DELL Inspiron with W98SE led me to suggestion from DELL Support to enter an alternative Product Key to enable me to proceed on ReInstall of O/S.
Tonight I have Blank Desktop resulting after initial boot prompted me to re-enter Product Key once again, but I entered Original Product Key instead of DELL supplied/suggested alternative.
How do I get to Product Key entry screen to attempt to enter DELL suggested PK ?
Will this even help me ?
I am looking for any quirky way to get me PC usable again.
Please give me some guidance.
Thx.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top