1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved Trying to find RGB software for fans

Discussion in 'All Other Software' started by RevolverNinja, Oct 13, 2019.

Advertisement
  1. RevolverNinja

    RevolverNinja Thread Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    42
    So I recently bought an IBUYPOWER - BB970 - I7 - 2060 and spent all-day Friday setting everything up and all was good. However, yesterday I accidentally deleted an important file which made me had to reset my pc to get everything back. In the process, it deleted the software that controls the LEDs on my PC's fans and I can no longer find it. Also, don't remember the name of it as well.
     
  2. Fireflycph

    Fireflycph

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    1,024
    First Name:
    Morten
    Click HERE for the Ibuypower RGB software.
    This is ONLY for Ibuypower motherboards.
     
  3. Blu_86

    Blu_86

    Joined:
    Aug 8, 2014
    Messages:
    220
    There is no such thing as Ibuypower motherboards just Ibuypower systems (as an OEM). The link to Polychrome is Asrock software for RGB control. Look at your motherboard find the maker, use the software that corresponds, however I do have an Asrock as a primary gaming unit but I use Gigabytes RGB-Fusion2 and it does work just fine with Asrock, and I like it better because it's more simplistic but also more refined, with *I think anyway* better lighting effects. Asus, Gigabyte, Asrock, MSI all have their own RGB software.
     
  4. RevolverNinja

    RevolverNinja Thread Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    42
    I have a Gigabyte motherboard, and I got an error message when I ran polychrome RGB. error message.png
     
  5. Blu_86

    Blu_86

    Joined:
    Aug 8, 2014
    Messages:
    220
    Last edited: Oct 13, 2019
  6. RevolverNinja

    RevolverNinja Thread Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    42
    I just figured it out, I actually had an ASRock motherboard and downloaded the correct software on their website. As for the other shortcuts on my Desktop, those are all from my old pc when I transferred everything over to this one.
     

    Attached Files:

  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...

Short URL to this thread: https://techguy.org/1234200

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice