TV Video

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Skynrd

Thread Starter
Joined
Dec 3, 2010
Messages
67
I believe this is a software problem, but I need an answer ASAP. THANKS GUYS in advance. Anyway I have a NVidia 8500GT dual output card been working fine, has force TV in NVidia program on because running in dual mode for karaoke. TV has HDMI input that can run on a DVI to HDMI cable.Worked fine for 5 years, still works if I setup for video DVI output as OS screen. Used to see computer booting right from the first DOS screen. Nothing now if setup for dual view as secondary screen in windows properties display screen. Running a DVI splitter have 19" monitor pointing backwards at me, this is working fine. Nvidia control program used to boot and show up in bottom right of taskbar. Not anymore. Tried adding the NVidia program into startup but didn't help. As said the DVI output always showed the DOS booting before windows was even starting and still does on the 19" monitor but nothing but invalid format showing on LED TV.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top