Two Programs *very* slow to open

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

vivienne

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2002
Messages
619
Hi

I have two programs (Drive Image and Zuma) that are very slow to open (about 20 seconds). Once they did open quickly. I have uninstalled and reinstalled them but still the same. I am running XPPRO. Any idea of what has caused this?

Thanks!!

Vivienne
 
Joined
Aug 22, 2003
Messages
378
Many plug-ins.
Try to disactivate "Load plug ins when program opens" or something of that effect, in the "preference" or "option" if they have it.

But the best way is to write to them. Usualy softwares are slow because they are poorly written and too big.
 

vivienne

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2002
Messages
619
Hi Fred

Fredledingue said:
Many plug-ins.
Try to disactivate "Load plug ins when program opens" or something of that effect, in the "preference" or "option" if they have it.

But the best way is to write to them. Usualy softwares are slow because they are poorly written and too big.
I don't believe they have plugins and they did once work just fine. Perhaps SP2 had an effect, do you think?

Thanks!

Vivienne
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top